Redaktionen

Vinnaren i “The Cube”-tävlingen

| 15 June 20:47

Tack för alla fantastiska matminnen! Det var ett av alla minnen som fick mitt hjärta att bulta lite extra.

G R A T T I S

Emma Segerström

Emmas fantastiska matminne:

Mitt allra största matminne har hängt med länge.
Jag var 5 år gammal och i USA med mina föräldrar. Efter en hel dag i ett shoppingcentra lyckades jag tjata till mig en glass. Jag fick inte äta strut utan det blev en bägare med en kula och bland det 50-tal smaker som fanns framför mig valde jag
jordgubb (bara det är ju lite lustigt). Jag kände nog att jag hade bra koll på hur jordgubbsglass smakade men det visade sig vara stor skillnad på den jag hade i bägaren och den som fanns i frysen hemma på Hyacintvägen.

Jag smakade på jordgubbsglassen och sade inte ett ljud mer. Jag kunde inte fatta hur något kunde vara så gott! Det var himmelskt!
Till slut bad jag mamma smaka den, jag var liksom tvungen att dela med mig! När hon hörde sin 5-åring tala sig varm över smaken och dessutom vilja bjuda så förstod hon att detta var något särskilt, så hon sparade servetten med företagets logga på.

För något år sedan hittade mamma servetten, det stod Häagen-Dazs på den :-)

Emma, du har ett mail som väntar på dig!