Redaktionen

The Cube Stockholm 18 juni – 21 oktober 2012

| 28 June 22:39

The Cube by Electrolux, ett exklusivt gastronomikoncept som tagits fram för att fira 90 års professionell expertis för Electrolux. Nu kommer det till Stockholm. Under endast fyra månader kommer det att förgylla taket på Kungliga Operan, mitt i vår vackra huvudstad. Detta är ett unikt tillfälle att se några av Sveriges främsta kockar, som i sin vardag använder Electrolux i sitt arbete, när de lagar mat till dig och 17 andra gäster i en oförglömlig miljö med utsikt över Kungliga slottet och Stockholms öar.

Varje kock skapar en exklusiv meny endast för The Cube by Electrolux, Stockholm. Menyerna hålls hemliga tills dagen de serveras. Men då får du också en direkt inblick i hur de förverkligas: kockarna skapar sina förstklassiga rätter, gjorda på lokalt producerade ingredienser, framför ögonen på dig. Du får möjlighet att se många av Sveriges mest kända och framstående kockar.

Många kommer att se The Cube, men endast några få lyckliga kommer att få uppleva den.

De utvalda kockarna

Johan Jureskog 18-21 och 25-28 juni, 10-19 augusti, 14-27 september

Bruno Oger 29 juni-1 juli

Klas Lindberg 2-22 juli

Chef Sat Bains 23-29 juli

Mathias Dahlgren 20-26 augusti

Stefano Catenacci 27 augusti-4 september och 8 september

Magnus Ek 5-7 och 9-13 september, 28 september-17 oktober

The Cube by Electrolux i Stockholm är öppen dagligen. Lunch serveras mellan 12 och 14.30, och middag mellan 19 och 23. Lunch kostar 1450 kr och middag 2600 kr (priserna inkluderar alla drycker och moms). Ring 070-938 48 63 eller maila cubestockholm@electroluxmail.com för att boka.