Redaktionen

Nominerad till Matbloggpriset – Folkets val

| 15 August 07:00

Ibland blir man överraskad och det blev jag igår när jag fick veta att jag bland 14 andra matbloggar var nominerad till Matbloggpriset – Folkets val. Bland de nominerade finns flera mycket stora matbloggar och jag ser det som en ära att vara nominerad bland dessa.

Rösta här!

Om priset:

Christopher Anderton, Mikael Blomqvist och Niclas Sandin hade tidigare startat Matblogg.se, och kom 2005 på idén om att skapa ett pris för matbloggare. Tanken bakom priset var att uppmärksamma matbloggande som fenomen. Matbloggspriset var fött. Killarna tog emot tips från läsarna och tittade igenom alla matbloggar, vilket på den tiden inte var så svårt, då det bara fanns runt 20-30 st. Juryarbetet tog cirka 30 minuter, och resultatet presenterades kort därefter på Matblogg.se. Vinnarna blev kontaktade av media, som i sin tur tipsade om andra matbloggar. För varje uppmärksammad matblogg, så uppmärksammades en ny. Ringar på vattnet. Idag finns flera tusen matbloggar där ca 1500 är aktiva.