Redaktionen

Några ord kring Matbloggspriset

| 21 August 22:28

Att bli nominerad till Matbloggspriset var för mig en stor överraskning och förstås en bekräftelse på att jag gör någonting bra. När jag sedan läste vilka andra bloggar som var nominerade så insåg jag vilket gäng jag hamnat i. Här fanns stora, mycket välkända bloggar och bloggar som drivs av kända människor. Jag förstod att jag kommer att hamna bland de sista på listan efter omröstningen.

Mitt mål var att inte komma sist och det blev jag inte heller. En fin 14:e plats som jag ska vara stolt över.

Blir varm i hjärtat över alla som röstat på mig och raggat röster. På twitter och facebook har folk retweetat och delat mina inlägg och gjort så att ännu fler haft möjlighet att rösta. Min älskade mamma Kerstin, har verkligen kämpat. Mina grannar på landet är nu min nya fanclub och släkten har fått utstå tjat om att rösta. Mina kockvänner och nära vänner har också lagt ner möda för att samla röster. Att få höra -Jag har röstat på dig!, är verkligen rörande.

Min matblogg ligger mig varmt om hjärtat, det är en kanal där jag får ge uttryck för min kärlek för mat. Jag älskar att prata om mat, laga mat, läsa om mat och titta på när andra lagar mat. Om du träffat mig så vet du hur passionerad jag är. Uppmärksamheten kring Matbloggspriset har gett ringar på vattnet och jag ser fram emot en spännande höst och vinter. Många utmaningar väntar, spännande upplevelser och framförallt att umgås med matintresserade personer.

Har du röstat? Tusen tack! Kan inte beskriva hur glad jag blir.
Kram Karoline