Redaktionen

OS GULD till Svenska Kocklandslaget i Culinary Olympics 2012 i Erfurt

| 10 October 12:05

I fyra år har laget jobbat med att ta fram en vinnande meny till Culinary Olympics i Erfurt. De har tränat, tränat och tränat för att idag nå fram till ett guld. Jag är så glad och så stolt! Svenska Kocklandslaget är det enda lag som någonsin försvarat sitt OS-guld och idag har de tagit sitt tredje. Imponerande! Det skär i hjärtat att laget nu splittras, men det blir en spännande framtid med ny lagledare och ett helt nytt lag.

Viktor Westerlind, kock. Jesper Bogren, kock. Mattias Ljungberg, konditor. Patrik Fredriksson, konditor. Daniel Roos, konditor. Johan Sandelin, konditor. Tom Sjöstedt, kock. Klas Lindberg, kock. Fredrik Hedlund, kock. Fredrik Björlin, lagkapten. Krister Dahl, Lagledare.

Stort grattis killar! Ni ÄR världens, genom tiderna, bästa kocklandslag!