Redaktionen

Tapas SM 2012

| 18 October 21:19

Jag har fått äran att sitta i juryn till Tapas SM och självklart ska DU vara med och tävla! För att delta laddar du upp ett recept, gärna med bild, samt motiverar varför din tapas är Sveriges godaste och passar bra med Ramon Bilbao.

Förstapriset i tävlingen är en resa till Rioja, med besök på Bodegas Ramón Bilbao. Det är inget att fundera på, skicka in ditt bidrag!

Varje vecka under fyra veckor väljer vi i juryn ut tre veckofinalister. Provsmakar dessa tillsammans med Ramón Bilbao och recenserar efter smak och hur väl tapasen matchar vinet. Juryn överlägger och kommer överens om vilken finalist som går vidare till slutfinalen. I slutändan kommer alltså fyra olika tapas att gå till final. I finalen hjälper en representant från Ramón Bilbao till att välja ut segraren i Tapas SM 2012.

På Facebook-sidan Smakar På redogörs det löpande för tävlingen och de bidrag som går vidare.

Bloggarjuryn består av fyra framstående matbloggare: Karoline Nordefors Vardag med Nordefors, Annika Ingemarsson Smaskens, Camilla Gruell Salt&Peppar, Fredrik Zäll Lyxlagat.