Redaktionen

Om mig

Om du träffar mig är det är inte så svårt att förstå att mat är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Att laga, läsa, prata och skriva om mat är min passion. Mat är för mig kärlek, lust och glädje. Alla har en relation till mat, vilket gör det så roligt att arbeta med. Dessutom blir jag aldrig någonsin fullärd. Jag får lära mig något nytt av varje människa jag träffar och pratar mat med. Detta gör att jag hela tiden utvecklar mig och den ena dagen är inte den andra lik.

Min matlagningsfilosofi är att laga mat från grunden och gärna med säsongens råvaror. Det ska inte vara svårt att laga mat på riktigt. Här hittar du den senaste informationen om vad som händer i matbranschen. Intervjuer med aktuella människor och recensioner av kokböcker. Håller mig uppdaterad på olika tävlingar, galor och mässor. Du hittar recept både till vardag och fest och en del utflykt- och trädgårdstips.

Bloggen drivs av mig Karoline Nordefors receptkreatör, eventkoordinator, hälsoutvecklare och undersköterska.

Angående varuprover så  provar gärna vin, produkter eller läser nya böcker men jag garanterar inte att jag skriver om det. Jag kommer dock att skriva om det som jag tycker bra, intressant och som följer min mat- och vinfilosofi. Vill du skicka ett varuprov eller bjuda in mig till sortimentsprovning, gala, mässa eller event går det bra kontakta mig via e-post: vardagmednordefors[@]gmail.com.

Karoline Nordefors

vardagmednordefors[@]gmail.com